Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου,  που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα Αλιβερίου, στις  28/5/2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω    θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ. αρ. 04/2024 μελέτης του έργου «Κατασκευή κλειστού Κολυμβητηρίου για τις ανάγκες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του.
  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  των όρων διακήρυξης του έργου «Κατασκευή κλειστού Κολυμβητηρίου για τις ανάγκες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου».
  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.
  1. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας  του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
  1. 5. Λήψη απόφασης περί αποδοχής  ποσού  789.500,00 € για τον «Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου» με Κωδικό ΟΠΔ 6000540, Ένταξη Πράξης στο «Πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027» και στην Προτεραιότητα  «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δημόσιου Τομέα» .
  1. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διαπιστωτικής πράξης διαγραφής οφειλών προς τρίτους, λόγω παραγραφής και διαγραφής παραστατικών για λογιστική τακτοποίηση.
  1. 7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη 1η παράτασης προθεσμίας του έργου:

« Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Αργυρού».

  1. 8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  ή μη της 3ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ. Καλεντζίου».
  1. 9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της υψομετρικής μελέτης της οδού Αισχύλου, εντός Σχεδίου Πόλεως του Οικισμού Ακτή Νηρέως, στο Ο.Τ.34 του Οικισμού Ακτή Νηρέως, της Δ.Ε. Ταμυνέων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
  1. 10. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

Ο  Πρόεδρος
Μπαράκος Νικόλαος