Αντιδήμαρχοι

Στρουμπούλης Γιώργος

  • Αναπληρωτής Δήμαρχος
  • Δ.Ε. Ταμυνέων
  • Ηλεκτροφωτισμός
  • Κοιμητηρίων
  • Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς

Αναπληρωτής: Δήμου Παναγιώτης

Ο Γεώργιος Μ. Στρουμπούλης είναι συνταξιούχος της ΑΓΕΤ. Είναι παντρεμένος με την Έλλη Τουλούπα, Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Κύμης και έχει δύο γιούς. Κατέχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε. και έχει εργαστεί στο παρελθόν ως καθηγητής στο Τεχνικό Λύκειο Χαλκίδας καθώς και στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας. Στη συνέχεια, διετέλεσε Υπεύθυνος Λειτουργίας καθώς και Προϊστάμενος Προγραμματισμού-Παραγωγής στο εργοστάσιο ΑΓΕΤ Ηρακλής (Μηλάκι). Από το 1984 έως και το 1994 είχε ενεργή συνδικαλιστική δράση στο ΔΣ του σωματείου ΑΓΕΤ Ηρακλή Μηλακίου καθώς και στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Τσιμέντου. Από το 1994 δραστηριοποιείται ανελιππώς στην τοπική αυτοδιοίκηση ως σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινότητας Καλεντζίου και τώρα ως αντιδήμαρχος.

Δήμου Παναγιώτης

  • Υπηρεσία Δόμησης – Χωροταξικός Σχεδιασμός
  • Τουρισμός
  • Επιχειρηματικότητας
  • Πρωτογενής Τομέας

Αναπληρωτής: Στρουμπούλης Γιώργος

Ο Παναγιώτης Δήμου κατάγεται από τον Κουτουμουλά της κοινότητας Δύστου, ζει μόνιμα στο Αλιβέρι και είναι επιχειρηματίας. Έχει κάνει σπουδές ως τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός και συμμετέχει σε μελέτες και κατασκευές κτιριακών έργων για περισσότερα από 18 χρόνια. Είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής της εταιρίας «Elea Evia» με αντικείμενο την καλλιέργεια βιολογικών ελαιώνων και τη λειτουργία οικολογικού ελαιοτριβείου με έδρα το Βέλος. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού ως συνιδιοκτήτης των επιχειρήσεων «Stomio apartments» και «caña restoraunt bar» στις Πετριές. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Κουτουμουλά από το 2000, όπου τα τελευταία 2 χρόνια τον υπηρετεί από την θέση του προέδρου.

Δημάς Κώστας

  • Οικονομικού, Διοικητικού, Ψηφιακής Μετάβασης
  • Πολιτικής Προστασίας
  • Δ.Ε. Κονιστρών

Αναπληρωτής: Μαστροκώστας Νίκος

Ο Κωνσταντίνος Δημάς ζει μόνιμα στις Κονίστρες. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ. Εκλέγεται από το 2014. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Κονιστρών, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, υπεύθυνος αδέσποτων ζώων συντροφιάς και κοιμητηρίων.

Μαστροκώστας Νίκος (άμισθος)

  • Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου
  • Μηχανολογικού Εξοπλισμού

Αναπληρωτής: Χουλιαράς Σταμάτης

Ο Νίκος Μαστροκώστας κατάγεται από την κοινότητα Βέλος Εύβοιας. Εργάζεται 34 χρόνια στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Αλιβέρι ως εργοδηγός μηχανολογικής συντήρησης. Είναι ταμίας του σωματείου ΤΔΕ ΕΤΕ ΔΕΗ για δεύτερη θητεία. Εξελέγη πρώτη φορά Δημοτικός σύμβουλος στο πρώτο Καποδιστριακό Δήμο Δυστίων το 1998. Το 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Ήταν από το 2021 άμισθος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας Ανακύκλωσης και Πρωτογενή τομέα, πρόεδρος επιτροπής Ποιότητας Ζωής, μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚΑ και μέλος του Δ.Σ στον Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων Στερεάς ΦΟΔΣΑ, εκπρόσωπος του Δήμου στο Περιφερειακό αναπτυξιακό πρόγραμμα leader Ευβοίας, αναπληρωτής Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, αναπληρωτής αντιδήμαρχος καθαριότητας κ.α.

Βότση Σοφία

  • Παιδείας και Πολιτισμού
  • Κοινωνικής Πολιτικής

Αναπληρωτής: Φαληρέας Βασίλης

H Σοφία Κόλλια – Βότση του Δημητρίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αλιβέρι. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, του εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου Εύβοιας και της Ένωσης Βενζινοπωλών Εύβοιας. Η πολυετής ενασχόληση της με τα κοινά πηγάζει από την αστείρευτη αγάπη της για την περιοχή και τους ανθρώπους της.

Πάφρας Αργύρης

  • Δ.Ε. Κύμης

Αναπληρωτής: Δημάς Κώστας

Ο Αργύρης Πάφρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύμη. Πλοίαρχος Α’ Εμπορικού Ναυτικού με μεταπτυχιακό από το RTM Star Center (Miami-USA). Διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής-Καθηγητής στη Σχολή Πλοιάρχων Κύμης αναδεικνύοντας ικανά στελέχη στην ναυτιλιακή αγορά. Κατά τη στράτευσή του στο Πολεμικό Ναυτικό, υπηρέτησε ως κυβερνήτης σε πολεμικό πλοίο (ΣΕΑ/Μ). Διετέλεσε πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κύμης, ενώ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα.

Παπουτσής Γιώργος

  • Δ.Ε. Αυλώνος

Αναπληρωτής: Πάφρας Αργύρης

Ο Γεώργιος Παπουτσής γεννήθηκε στο Νεοχώρι και μεγάλωσε στο Όριον Ευβοίας. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και κατείχε τη θέση του Προέδρου στην τοπική κοινότητα Ορίου επί 9 έτη. Έχει διατελέσει ενεργό μέλος σε πλήθος πολιτιστικών συλλόγων και έχει συμβάλλει καθοριστικά σε εθελοντικές ομάδες και κοινωφελείς δράσεις.

Χουλιαράς Σταμάτης

  • Δ.Ε. Δυστίων

Αναπληρωτής: Παπουτσής Γιώργος

Ο Σταμάτης Χουλιαράς γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στους Ζάρακες Ευβοίας. Τα τελευταία 25 χρόνια εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας-αυτοκινητιστής. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δυστίων το διάστημα 2007-2010 και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου το διάστημα 2014-2019, ως γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης έχει διατελέσει γενικός αρχηγός της Αθλητικής Ομάδας Ζαράκων το διάστημα 1991-1994. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Κοσκίνων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Φαληρέας Βασίλης (άμισθος)

  • Αθλητισμού,
  • Νέας Γενιάς,
  • Υγείας

Αναπληρώτρια: Βότση Σοφία

Ο Βασίλειος Φαληρέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976, με καταγωγή από την Δυτ.Μάνη. Είναι κάτοικος Μαλετιάνων-Κύμης και παντρεμένος με την Αναστασία  Πουλημένου, γυναικολόγο του Γ.Ν.Κύμης με την οποία έχουν 2 τέκνα. Είναι Ειδικός Καρδιολόγος στο Γ.Ν.Κύμης, ενώ έχει εργαστεί μέχρι σήμερα στο Γ.Ν.Καλαμάτας, Γ.Ν.Χαλκιδος, Κ.Υ.Μελιγαλά, Κ.Υ.Αλιβερίου, Π.Ι.Σκύρου και ολοκλήρωσε την εξειδίκευση του στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός». Διατηρεί συνεργασία ακόμα και σήμερα με το Κ.Υ.Αλιβερίου και το Π.Ι.Σκύρου,  προσφέροντας τις υπηρεσίες του όποτε χρειαστεί. Υπήρξε τέλος διδάσκων στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ Χαλκίδας στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή ιατρική του ΕΚΑΒ.

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι

Κότσαρης Γιώργος

  • Λειτουργία Λαϊκών Αγορών
  • Κ.Ε.Π.

Ο Γιώργος Κότσαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Περιβόλια της Εύβοιας. Ασχολείται με τη διάθεση και την παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά αποδεικνύεται και με την ενασχόληση του με την ομάδα του Νηλέα Νεοχωρίου (2006-2017), στην οποία διατέλεσε μεταξύ άλλων και πρόεδρος. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2006 και ήταν αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος. Έχει δύο παιδιά, το Νίκο που είναι δικηγόρος και τη Χρύσα που σπουδάζει αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Κόκκος Νίκος

  • Πολιτικής Προστασίας

Ο Νίκος Κόκκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στις Κονίστρες, όπου προσπαθεί να είναι καλός σύζυγος, πατέρας και παππούς. Εδώ και 35 χρόνια υπηρετεί το δημόσιο σύστημα υγείας ως διασώστης του ΕΚΑΒ και έχει διατελέσει υπεύθυνος των υπηρεσιακών μονάδων του ΕΚΑΒ σε Εύβοια και Βοιωτία. Είναι γνωστός από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό ως Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κονιστρών και περιχώρων, ενώ δραστηριοποιείται από το 1986 στον χώρο της εστίασης με την οικογενειακή επιχείρηση cafe Coccos.

Σαμαράς Χρήστος

  • Παιδείας

Ο Χρήστος Σαμαράς γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στα Κριέζα. Υπηρέτησε την εκπαίδευση για 36 συναπτά έτη. Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 1994 έως το 1998 (τοπική κοινότητα Κριεζών). Διατέλεσε πρόεδρος του ΑΟ Κριεζών από το 1994 έως το 2010. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014 και το 2019, διατέλεσε αντιδήμαρχος Δ.Ε. Δυστίων, πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Αγγελόπουλος Παναγιώτης

  • Κέντρα Κοινότητας
  • ΤΕΒΑ
  • Αντιπρόεδρος Ινστιτούτου Παπανικολάου

O Δρ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι κάτοικος Ανδρωνιάνων, με τη σύζυγό του Βλασία Σπύρου και τα δύο τους παιδιά. Είναι ιατρός καρδιολόγος, της Ιατρικής Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου. Είναι κάτοχος Διδακτορικού από την Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ στον τομέα της καρδιολογίας. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και καλή Γαλλικών. Από το 2009 εργάζεται ως ιδιώτης Καρδιολόγος στην Κύμη και στο Αυλωνάρι, ενώ από τις αρχές του 2023 έχει σύμβαση ως συνεργάτης καρδιολόγος στο Κ.Υ. Αλιβερίου. Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου τα έτη 2014-2019 και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΚΑ. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ανδρωνιάνων-Δέντρων. Ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το 2019 με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας».