13/07/2024

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Κύμης – Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα Αλιβερίου, στις 17/7/2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 μ.μ προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού και εποχικού προσωπικού του δημοσίου τομέα έτους 2025 , στο Δήμο μας.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας Σχολικών Μονάδων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ, για το διδακτικό έτος 2024-2025.
  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της μελέτης κυκλοφοριακών παρεμβάσεων και ρυθμίσεων σε κοινόχρηστο χώρο του οικισμού Αχλαδερής της Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της μελέτης κυκλοφοριακών παρεμβάσεων στην Δημοτική Κοινότητα Κύμης.
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη πρακτικού «Γνωμοδότηση για χορήγηση μετάθεσης ή μη της σύμβασης προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού και λοιπών εργασιών για την δημιουργία παιδικών χαρών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
  6. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρεών.
  7. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ποσού 10.109,44 € υπόλοιπο χρηματοδότησης του Δήμου που αφορά στην «Πράξη Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κύμης Αλιβερίου με Κωδικό ΟΠΔ 5002613 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» .
  8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη πολιτιστικών εκδηλώσεων.
  9. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
  10. Λήψη απόφασης περί εξωδικαστικών ή μη επίλυσης διαφορών (εξωδικαστικοί συμβιβασμοί), κατόπιν αιτήσεων πολιτών.

Ο Πρόεδρος
Μπαράκος Νικόλαος