23/08/2024

Πρόσκληση Δημοτικής Επιτροπής

Προς

Μέλη Δημοτικής  Επιτροπής

 Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου,  που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα Αλιβερίου, στις 27/8/2024 ημέρα  Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω    θέματα  της  ημερήσιας διάταξης: 

1. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ποσού 737.153,56 € «Επιχορήγηση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την εξόφληση απλήρωτων υποχρεώσεων που απορρέουν από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής».

2. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ποσού  000,00 €  από το Υπουργείο  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης – Δημόσια  Υπηρεσία Απασχόλησης «Απόφαση ΄Ενταξης  στο Πρόγραμμα – Ειδικά Προγράμματα  απασχόλησης  για ανέργους απολυθέντες  από την εταιρεία «ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΡΚΟ».

3. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ποσού  000,00 €  από το Υπουργείο  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης – Δημόσια  Υπηρεσία Απασχόλησης «Απόφαση ΄Ενταξης  στο Πρόγραμμα  Απασχόλησης Μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών σε ΝΠΔΔ, Αποκεντρωμένες και Περιφερειακές Υπηρεσίες, Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Δημοσίου Τομέα και σε  Επιχειρήσεις των ΟΤΑ ΚΛΠ (DE  ΜΙΝΙΜSKαν. 1407/2013)» 

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης του έργου : «Αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 4ης έως 7ης Απρίλιου 2020 που έπληξαν  τον οικισμό Κορασίδας της ΔΕ Αυλώνος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του.

 

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  των όρων διακήρυξης του έργου: «AΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 4ης ΕΩΣ 7ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ  ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΟΡΑΣΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΕ ΑΥΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».

 

6. Λήψη απόφασης περί έγκριση μελέτης του έργου: «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου 5Χ5 Κοινότητας Βιτάλων» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του.

 

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 1ου ΑΠΕ και 1ης ΣΣΕ του έργου : ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΛΑΜΟΥ-ΚΟΡΑΣΙΔΑΣ (ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ). 

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη πρακτικού για την εκμίσθωση του ακινήτου   σε κοινόχρηστο χώρο  στη  θέση «Χωνευτικό» της Δ.Κ. Κύμης,  ΔΕ Κύμης.

 9. Λήψη απόφασης  περί έγκρισης των όρων διακήρυξης εκμίσθωσης  δημοτικού ακινήτου στην θέση Χωνευτικό Δ.Κ. Κύμης.

 

                                                                                                       Ο  Πρόεδρος

                                                                                                Μπαράκος Νικόλαος