19/07/2024

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών ( αριθ. αποφ. 210/2014), στις 24 Ιουλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 18:30, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. Λήψη απόφασης περί επιλογής Σεναρίου για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
  2. Απάντηση στο υπ’αρίθμ. (0)87139_22/7-9-2022 έγγραφο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤπΔ) και έγκριση αιτήματος για την ρύθμιση του υπολοίπου υπερανάληψης του πρώην Δήμου Κονιστρών.
  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης η μη της υπ’ αρίθμ. 2/2024 της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών μετά την υπ’ αρίθμ. ΠΡ676/6-12-2023 προσφυγή της ΔΕΗ Α.Ε.
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Ειδικού Σχεδίου ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΙΟΛΑΟΣ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για την Προληπτική Οργανωμένη απομάκρυνση πολιτών (Μερική-Ολική), εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών.
  5. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.
  6. Λήψη απόφασης περί σύστασης επιτροπής άρθρου 30 ν. 5056/23 για την άσκηση των αρμοδιοτήτων των καταργούμενων σχολικών επιτροπών και της καταργούμενης δημοτικής επιτροπής παιδείας του άρθρου 50 του ν. 1566/85.
  7. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης σχετικά με την έγκριση των μελετών στα πλαίσια της διαδικασίας διαβούλευσης επί της μελέτης του Έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»
  8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποδοχής παραχώρησης προκατασκευασμένων αιθουσών από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου για το Νηπιαγωγείο Καράβου και εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή του χρησιδανείου.
  9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της ανάγκης μίσθωσης κατάλληλου χώρου για την τοποθέτηση δύο προκατασκευασμένων αιθουσών για τις ανάγκες στέγασης του Νηπιαγωγείου Καράβου της Δ.Ε. Ταμυναίων.
  10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της ανάγκης μίσθωσης κατάλληλων χώρων για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης στο Αλιβέρι της Δ.Ε. Ταμυναίων.
  11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της μελέτης κυκλοφοριακών παρεμβάσεων και ρυθμίσεων στην περιοχή Σχολείου στους Ζάρακες, Δ.Ε. Δυστίων του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου.
  12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της μελέτης κυκλοφοριακών παρεμβάσεων και ρυθμίσεων σε κοινόχρηστο χώρο του οικισμού Αχλαδερής της Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου.
  13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της μελέτης κυκλοφοριακών παρεμβάσεων στην Δημοτική Κοινότητα Κύμης.
  14. Λήψη απόφασης περί επικαιροποίησης της Πράξης Αδελφοποίησης μεταξύ των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Bacoli Ιταλίας.
  15. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αιτήματος παραχώρησης των κτιρίων εργατικών κέντρων Αλιβερίου και Κύμης στον Δήμο μας.
  16. Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της υπ’ αριθ. 135/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: « Λήψη απόφασης περί έγκρισης προμήθειας μηχανημάτων και εξαρτημάτων τους στα πλαίσια του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».
  17. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ Τ.Κ. ΟΚΤΩΝΙΑΣ».
  18. Λήψη απόφασης περί ορισμού Συντονιστή και Πολιτικού Υπεύθυνου με τον Αναπληρωτή του, για την εκπροσώπηση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ως μέλος στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων.
  19. Έγκριση ή μη σχεδίου τιμολογιακής πολιτικής (κανονισμού τιμολόγησης) και Τεχνικού Προγράμματος του ΦΟΔΣΑ για το έτος 2025.
  20. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη των αιτημάτων απόρων δημοτών για χορήγηση χρηματικού βοηθήματος, λόγω έκτακτων και σοβαρών αναγκών.
  21. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων, πλατειών, αιθουσών και αύλειων χώρων ανενεργών δημοτικών σχολείων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
  22. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χρήσης αίθουσας του ανενεργού Δημοτικού Σχολείου Ενορίας στον «Πολιτιστικό Σύλλογο Ενορίας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΕΡΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ